Bedrift

Hva kan jeg gjøre for din bedrift?

Helse i sin helhet omfatter mye. Jeg vil hjelpe bedrifter til å få maksimalt ut av hver enkelt, og her kan vi legge opp individuelle pakker etter avtale.

– Jeg kan komme til bedriften for å ha foredrag om hva livsstilen kan gjøre med oss.

– En til en-samtale for å finne ut av helheten og hva man kan legge opp for en hver person. Her ser jeg på iris/negler/øre osv. for å finne grunnårsaken til problemene som ligger der, og hva hver enkelt kan gjøre av videre behandling og tilføring av optimal næring. Dette vil gjøre at hver enkelt blir mer rasjonell, bevist og kreativ i sine valg i hverdagen.

– Kommer til bedriften for å motivere om små endringer som gjør en enorm forskjell i hverdagen. Dette kan også avtales etter bedriftens behov.

Hva gjør du for å forebygge helsen til deg og de ansatte i din bedrift?

Jeg slet mye med slim og hoste i flere år. I 2010 fikk jeg en veldig tetthet i nesen og dette medførte til veldig hovne øyne. Det ble veldig mye verre på arbeidsplassen pga. aircondition. Jeg våknet mye om natten pga. tetthet som igjen førte til en veldig utmattelse, vond muskulatur og ryggvondt.
• Har vært hos spesialister som øre/nese/hals, lungespesialist
• Brukt veldig mye medisiner men alt var uten resultat
• Jeg tatoverte bryn og rundt øynene for å se mer våken ut (det var en fortvilt situasjon)
Mette kunne se helheten på problemet dvs. hun ser tegnene i kroppen. Hun rettet opp en skjevhet som jeg hadde i bekkenet som førte til mye av plagene mine. Kroppen blir veldig sliten av all kompansering hele tiden, det gjør også at kroppen bruker opp all næringen på det.
Når Mette gjorde dette ble nesa mi helt åpen etter første gang (jeg husker jeg gråt av glede).
Øynene mine ble mer åpne noe som føltes helt fantastisk.
Vitaminer og mineraler ble også anbefalt for å få kroppen til å komme seg maximalt opp igjen.
Sakte men sikkert har jeg kommet meg tilbake i full jobb, har begynt å trene igjen. Jeg føler faktisk at jeg har fått tilbake livet mitt. Alle prøver jeg har tatt i etterkant er helt supre.

Tusen takk!

Grethe 55 år

Hodepine, vond rygg, krystallsyke og dårlig søvn.
Det har faktisk vært så ille at jeg ikke har klart å stå på bena. Jeg har en type jobb som det er et enormt press og stress med tidsfrister. Jeg fikk høre om behandlingen hos Mette bestilte jeg med en gang.
Hun så sammenhengen i kroppen min og dette var noe jeg følte var helt riktig så jeg merket en meget rask bedring spesielt på stress nivået, søvnen og hodet. Krystallsyken gikk sakte men sikkert i bedringens vei. Nå et år etterpå er jeg helt fin å takler hverdagen på en helt annen måte.
Stor takk!

Iren 48 år

P.g.a min diabetes går jeg til Mette Brænd Andreassen for lymfe behandling, dette for å bedre oksygennivået i cellene å det blir bedre flyt i systemet mitt noe som er veldig merkbart. I kombinasjon med dette bruker jeg er optimale næringsprodukter som Mette har. Denne helhetsbehandlingen gir meg bedre hverdag i forhold til min kroniske sykdom blodsukkernivå og energi. Gjorde som hun anbefalte.

Ann Karin 49år.

Holdbar helse på arbeidsplassen

VELG EN FOREBYGGENDE INNSATS I STEDET FOR ETTERVERN. HVA KAN VI FORANDRE PÅ, KAN MAN GJØRE NOE NYTT?

Hvordan tar dere vare på den menneskelige maskinpark, og hvordan ser arbeidsmiljøstrategien ut? Forekommer det mye nye sykefravær? Har dere plan for å holde fellesskapets menneskelige ressurser? Jeg lener meg mot arbeidsledere, HR-personale og arbeidsmiljøansvarlige for å fortelle om effektive verktøy i hverdagen.

FOR Å MINIMERE SYKDOMSFRAVÆR:
– helsegevinster for personalet
– minsket stressnivå
– effektiv gjenvinning av energien
– sterkt immunforsvar

FIRMAETS GEVINST:
– friskere personale
– mindre sykefravær
– effektiv rehabilitering
– kreativitet og effektivitet

Ta gjerne kontakt

på mail el tlf: