Idrett

Riktig næring for idrettsutøvere

Jeg har hjulpet mange aktive svømmere, friidrettsutøvere, langdistanseløpere og syklister som har drevet profesjonelt opp gjennom de årene jeg har vært terapeut.

Hva kan jeg tilby?

• Jeg kan ha en til en-samtaler.
Komme på besøk til et idrettslag.
• 
Holde foredrag om det å yte best mulig og få mest mulig ut av seg selv med riktig næring. Dette kan gjøres til store og små forsamlinger. 

Priser blir gitt i tilbud til hvert enkelt oppdrag.

Hva kan vi hjelpe dere som er aktive idrettsutøvere med?

• Styrke imunforsvaret
• Høy konsentrasjon
• Stigende prestasjonsevne
• Bedre oksygenopptaket
• Optimal restitusjon
• God søvn

Alt dette vil si at du må ha:

• Velfungerende fordøyelse.
Optimal næring (mat og vitamin/mineraltilskudd)
• KROPP som er i balansert BIOKJEMI.

- Jeg er smertefri og har kommet inn på landslaget!

Ole Mikael Fløgstad, 16 år, aktiv svømmer

”Jeg slet med mye vondt i nakke og armer over lengre tid. I tillegg følte jeg meg ofte stiv, støl og sliten. Selv om jeg er ung har jeg også slitt med høyt kolesterol (familiearv). Jeg hadde prøvd masse forskjellige behandlinger, men fikk hele tiden plagene tilbake. Dette var selvfølgelig utrolig frustrerende, spesielt siden sporten min krever at jeg presterer maks! Så fikk jeg tips om naturterapi og bestilte time hos Mette. Hun så sammenhengene. Det forandret alt! Nå har jeg ikke vondt lenger, blir bare vanlig sliten etter en hard økt. Og jeg blir bare bedre og bedre resultatmessig. Nå har jeg kommet inn på landslaget!”

 

Behandling:

Jeg starter alle behandlinger med å gi en diagnostikk. Det vil si at jeg kartlegger problemet for å finne årsaker, løsninger og sammenhenger. Ole hadde blant annet skjevheter i hofte og bekken som jeg rettet opp. Dette var noe av årsaken til smertene han hadde i nakke og rygg. Dette hadde igjen gitt han et dårligere oksygenopptak som igjen påvirket svømmingen. I naturterapi ser vi på helheten av psyke og kropp. Alt henger sammen.

Deretter ga jeg han kranie-sakralbehandling for å mykgjøre skjelettet. Dette frigjør spenninger i ledd, bindevev, sener og senefester mellom knoklene som igjen forbedrer sirkulasjon og blodgjennomstrømning. Dette er selvsagt veldig sentralt for idrettsutøvere.

Jeg anbefalte han også en skreddersydd vitamin/mineralkur for å øke energien og prestasjonen, forbedre immunforsvaret og få raskere restitusjon. Dette har blitt målt på organene i etterkant av treningsleirer og viser at Oles kropp restitueres helt annerledes nå enn tidligere.

 

Har mye uoppgjort!

Ludvik Aspelund Holstad, 24 år, Syklist

«Ludvik Leverte strålende resultater under Ringerike og Sundvolden GP. Lillehammer CK – rytteren er fast bestemt på at han skal lykkes som syklist, og håper å ta det neste steget denne sesongen.»

- Langrenn (Nes ski Elite)

Sondre Pedersen & Filip Holt (Nes Ski Elite)

Sondre & Filip er så inspirerende å følge med på. De er svært dedikerte til det de gjør og hvilke mål de setter seg.

Disse karene benytter seg av FitLine® hver dag, og jeg finner det virkelig givende å støtte dem med optimal celleernæring.

FitLine® bidrar til økt energi og velvære. Bli en del av samfunnet som daglig nyter fordelene. Ta det første skrittet mot en sunnere, mer aktiv livsstil!

Klikk her for å utforske FitLine®

Ta gjerne kontakt

på mail og tlf.