Om meg

Mette Brænd Andreassen

Hei! Jeg er en dame i siste halvdel av femtiårene som er gift og har 3 voksne barn – som også har gitt meg et barnebarn. Da jeg var 35–40 år hadde jeg 4 jobber og 3 barn så jeg gikk i veggen med et brak etter noen år.

Når man ikke husker noen ting så er det en forferdelig følelse.
Jeg fant løsningen med behandlinger og optimal næring. I alle studiene mine ser jeg at mental trening med pust og fysisk trening sammen med dette gjør at man kommer på plass igjen. Jeg kjente at det var alle kombinasjonene som virkelig virket.

Jeg ser og har erfart på mine kunder og meg selv hvor mye dette med næring har gjort. Dette har jeg nå valgt å fortsette med fordi det omhandler mye av det jeg har drevet med i alle disse årene. Jeg ønsker å hjelpe andre med å bli bevisst seg selv. Jeg har 25 års erfaring innen helhetlig helse, 8 år med egen skole og følgende utdannelse:

3 år Naturmedisinsk Aromaterapi
3 år Øreakupunktur
3 år Lymfedrenasje-terapi
3 år Kranie-Sacral-terapi
2 år med Vitamin/Mineral-terapi

’’I østlig filosofi ser man på tegnene i kroppen. Man ser på meridianer, iris, negler og ryggspeil osv. Har hjulpet mange med både alger-, leire- og Aloe Vera-terapi i kombinasjon med behandlingene mine. Mange har jo ulike typer utfordringer både fysisk og mentalt.
I dag lever jeg ut drømmen om å leve av å gjøre andre bevisst sin helse i sin helhet – som har mange temaer.’’