Referanser

Jeg slet mye med slim og hoste i flere år. I 2010 fikk jeg en veldig tetthet i nesen og dette medførte til veldig hovne øyne. Det ble veldig mye verre på arbeidsplassen pga. aircondition. Jeg våknet mye om natten pga. tetthet som igjen førte til en veldig utmattelse, vond muskelatur og ryggvondt.
• Har vært hos spesialister som øre/nese/hals, lungespesialist
• Brukt veldig mye medisiner men alt var uten resultat
• Jeg tatoverte bryn og rundt øynene for å se mer våken ut (det var en fortvilt situasjon)
Mette kunne se helheten på problemet dvs. hun ser tegnene i kroppen.
Hun rettet opp en skjevhet som jeg hadde i bekkenet som førte til mye av plagene mine. Kroppen blir veldig sliten av all kompansering hele tiden, det gjør også at kroppen bruker opp all næringen på det.
Når Mette gjorde dette ble nesa mi helt åpen etter første gang (jeg husker jeg gråt av glede)
Øynene mine ble mer åpne noe som føltes helt fantastisk.
Vitaminer og mineraler ble også anbefalt for å få kroppen til å komme seg maximalt opp igjen.
Sakte men sikkert har jeg kommet meg tilbake i full jobb, har begynt å trene igjen. Jeg føler faktisk at jeg har fått tilbake livet mitt
Alle prøver jeg har tatt i etterkant er helt supre.
Tusen takk

Grethe 55 år

JEG ER SMERTEFRI OG HAR KOMMET INN PÅ LANDSLAGET!
”Jeg slet med mye vondt i nakke og armer over lengre tid. I tillegg følte jeg meg ofte stiv, støl og sliten. Selv om jeg er ung har jeg også slitt med høyt kolesterol (familie arv). Jeg hadde prøvd masse forskjellige behandlinger, men fikk hele tiden plagene tilbake. Dette var selvfølgelig utrolig frustrerende, spesielt siden sporten min krever at jeg presterer maks! Så fikk jeg tips om Mette, betilte meg en time for å kunne se sammenhengen i dette, det forandret alt! Nå har jeg ikke vondt lenger, blir bare vanlig sliten etter en hard økt. Bruker også den opptimale næringen som jeg har fått anbefalt av Mette. Og jeg blir bare bedre og bedre resultatmessig. Nå har jeg kommet inn på landslaget.

Hodepine, vond rygg, krystallsyke og dårlig søvn.
Det har faktisk vært så ille at jeg ikke har klart å stå på bena. Jeg har en type jobb som det er et enormt press og stress med tidsfrister
Jeg fikk høre om behandlingen hos Mette bestilte jeg med en gang.
Hun så sammenhengen på kroppen min å dette var noe jeg følte var helt riktig så jeg merket en meget rask bedring spesielt på stress nivået, søvnen og hodet. Krystallsyken gikk sakte men sikkert i bedringens vei. Nå et år etterpå er jeg helt fin å takler hverdagen på en helt annen måte.
Stor takk

Iren 48 år

Pga min diabetes går jeg til Mette Brænd Andreassen for lymfe behandling,dette for å bedre oksygennivået i cellene å det blir bedre flyt i systemet mitt noe som er veldig merkbart. I kombinasjon med dette bruker jeg er optimale næringsprodukter som Mette har. Denne helhets behandlingen gir meg bedre hverdag i forhold til min kroniske sykdom blodsukkernivå og energi.gjorde som hun anbefalte.

Ann Karin 49år

Jeg fikk vite om en fantastisk naturterapeut med «magiske» hender som kunne hjelpe meg med mine problemer.
Jeg hadde ekstremt mange migrene anfall i løpet av en uke, rastløse ben, snorking og dårlig søvn.
Etter noen behandlinger hos Mette Brænd Andreassen og bruk av (vitaminer/mineraler) har jeg i dag sluttet med forebyggende medisiner for migrene, har hatt et migrene anfall på 4 mnd. og alle mine problemer har blitt borte.
Anbefaler alle en tur til Mette for hun ser sammenhengene i problematikken. Er i dag en fungerende familiefar igjen takket være Mette
Alle prøver jeg har tatt i etterkant er helt supre.
Tusen takk

Mann 35 år