Detox

Viktig å vite hva og hvorfor kroppen reagerer under en Detox!

Forord: Mangel på indre kroppshygiene

Ta vare på helsen din like godt som du tar vare på din bil

Hvorfor tar vi ikke like mye ansvar for helsen vår? faktisk mange som ikke gjør dette gjennom et helt liv. Rundt førtiårs alder er vanligvis kroppen full av avfallstoffer, giftstoffer  og skadelig bakterier at man lett kan bli utsatt for sykdommer.

Dette gjør at vi eldes mye raskere. Faktisk så er det de indre organene som bestemmer vårt ytre utseende.

DETOX:

Kroppen den blir rengjort fra slagg og avfall. Når kroppen eldes så holder den på flere helseskadelige avleiringer, (i bena, musklene, kretsløpssystemet, lungene og det blir et problem i det hormonelle osv.) Da krever det mer mat på grunn av den dårlige energibruken. Økt inntak av mat skaper fedme. Dette fører til også en brå vektøkning som er et signal om en stor mengde skadelige rester i kroppen. Dette burde få oss til å ta en full kroppsrens.

Viktig: når kroppen mister 20% av kroppsvekten på grunn av matmangel begynner den å tære på eget vev. Denne prosessen er destruktiv for både fysisk og psykisk helse. Har kroppen matmangel så vil immunsystemet blokkere endorfiner, hormoner som har ansvaret for å sette i gang immunforsvaret i kroppen og da blir den forsvarsløs svak og ute av stand til å bekjempe infeksjoner. Derfor er det viktig med riktig sammensatt mat og opptimal cellenæring.

Etter utrensningsprosessen med opptimal næring opplever mange bedre søvn, mer energi, føler seg bedre pluss at vektreduksjon blir en bieffekt.

Kroppen reaksjoner under detox

Når kroppen er vant til å få mye karbohydrater og behandlet mat kommer kroppen til å protestere når du legger om kosten til mindre karbohydrater og mere proteinrik kost , salt og sukker som du er vant til. Det er helt naturlig og av forbigående art.

Du kan merke en del symptomer i større eller mindre grad. Det kan være hodepine muskeltretthet verk i kroppen som flytter seg og noen ganger svimmelhet og kvalme. Da er det bare å holde ut og fortsette. Det blir bedre i løpet av kort tid. Det kan også forekomme løs eller treg mage på grunn av forandringer i kosten.

Det er alltid viktig å merke seg om du bruker blodfortynnende medisiner så bør du rådføre deg med din lege før du starter et Detox-program. Grunnen er at  kombinasjonene av en del grønnsaker og medisin kan være uheldige. Går du på blodtrykksmedisin bør du være oppmerksom på at blodtrykket kan forandre seg i løpet av noen dager og gjøre det nødvendig å justere medisinmengden. Det samme gjelder den som tar diabetesmedisiner da blodsukker raskt kan få bedre nivåer. Rådfør deg gjerne med din lege om du er i tvil og om Detoxen.

Hvis du komplementerer maten med høy kvalitative og patenterte næringstillskudd  og detox drikker, noe som betyr at vi får en raskere effekt som gir deg de beste forholdene for optimal helse og vekt.

I de tradisjonelle diettene forsvinner både væske og muskelmasse mens bukfettet blir igjen i kroppen. Den jeg har brukt nå over flere år på mine klienter innkludert meg selv så skjer faktisk det motsatte. Med proteinrik kost og aminosyrer forsvinner bukfettet og muskelmassen er igjen. Dette bidrar til optimal forbrenning selv etter detox fasen.

Vi deler inn i 2 faser de første 4 ukene som er detox fasen som er en god utrensing og kickstarte kroppen til en bedre livsstil.

Så går man inn i livsstilfasen for å opprettholde optimal helse og vekt. Gjennom hele programmet drikker du høykvalitative patenterte produkter som beskrevet i de forskjellige dagene det er viktig at du forsøker å mosjonere hver dag og trene på den måten du trives med gåturer, sykling, yoga eller andre mål du synes er fine.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

D-drink er smakfull allround-løsning som bidrar til normal lever – og stoffskifteproduksjon.

En fin kombinasjon av naturlige ingrendienser av høy kvalitet.

Eksklusivt næringstransportkonseptet som støtter opptimalt opptak.

Trykk på bilde for link!